Moje milé kolegyně,

29.04.2013 17:41

 

zdravím Vás z opět šedivé Prahy (bohužel ). Doufám, že v Žilině je Vám svatý Petr příznivěji nakloněn a že jaro je již v plném proudu, a tak Vám pomáhá ve Vaší dobré náladě a aktivitě.

Snad tuto zprávu dostanete dřív, než za týden (jak to bylo u té první).  Proto jsem se některým z Vás ozývala na soukromé e-maily.

O tom, že Váš pobyt je plný zážitků, svědčí neúnavný přísun informací a fotografií, které zde na blogu pravidelně vyvěšujete. Za to vše Vám patří velký dík. Jste pilné jako včeličky. Doufám, že létat z kytky na kytku by Vás také nebavilo (jak zpíval kdysi Jelínek), ale zážitky z „létání“ po Žilině a jejím okolí se Vám na dlouho jistě vryjí do paměti.  Obdivuji Vaši výdrž i nezdolnost i když trochu ta potvora  únava vyhrává.

Děkuji Slunečnici za neustálý přísun zpráv i neúnavným fotografkám za krásné fotky květin i květinek. Pozdrav pro bodláka.

Aloe je opravdu silná osobnost – nezůstala nic dlužna obsahu své prezentace. Dokazuje, že i ve svém věku je zvyklá zdolávat náročné situace.

Jak se zdá z fotek Pampeliška v Žilině rozkvetla a děkuji za její ochranná křídla.

Fialka s úspěchem šíří informace o Praze a boduje k radosti mé i všech.

Chrpě modré držím palce, ale obavy vůbec nesdílím. Dík za její vyčerpávající informace.

 Jen se zdá, že se někde na cestě ztratila Konvalinka. Nevíte, jak se má?

Mnoho síly, energie a optimizmu do dalších dní Vám  přeje Vaše Eva Drlíková

Zpět