Pátek 3.5.2013 Rozloučení

03.05.2013 19:05

Jelikož se naplnil čas naší mise a odjezdu ze Žiliny, byl dnešní den dnem shrnutí a hodnocení našeho pobytu, přínosu tohoto setkání pro obě strany a všech lidí, kteří se tohoto projektu zúčastnili.  Nejprve jsme se setkaly s redakční radou Schody, kde jsme přečetly naše příspěvky do příštího vydání tohoto časopisu. Potom se s námi rozloučila riaditeľka ÚCV Ing. Lucia Hrebeňárová, PhD. a nakonec se s námi rozloučily naše milé koordinátorky Ing. Janka Sňahničanová a Ing. Zuzka Šimková, která nám předala:

Potvrdenie o účasti na výmennom pobyte dobrovolníkov projektu GAIN (aGAin connected by volunteerlNg) podporeného Programom celoživotného vzdelávania podprogramom GRUNDTVIG.

Všichni zúčastnění zhodnotili velice kladně náš pobyt, naši připravenost, loajalitu k vysílací organizaci, flexibilitu atd. Moc mě mrzelo, že nemáme diktafon či jiné nahrávací zařízení, abychom zaznamenaly co krásných upřímných slov zaznělo od všech žilinských přátel. Za nás poděkovala naše vedoucí Pampeliška. Velice ocenila přístup a připravenost žilinské strany projektu, jejich laskavost, vstřícnost atd. Máme z čeho vycházet při sestavování programu pro naše žilinské přátele. Dnešní večer jsme opět navštívily divadlo v Žilině, kde vystupoval Folklorný súbor Rozsutec, který má v repertoaru známé i méně známé melodie a písně z regionu Terchovej ale i celého Slovenska. Jako host vystoupil soubor Technik z Bratislavy. Bylo to nádherné završení tohoto dne i celého našeho pobytu v Žilině. Vystoupení se nám velice líbilo, úžasná byla atmosféra v sále, vystupující zde měli mnoho známých, příbuzných a bývalých členů souboru, takže ohlas byl ohromný, poslední písně zpívalo celé divadlo.

Slunečnice

Zpět